Зареждане

Конър Макгрегър ще бъде резерва на Хабиб и Тони Фъргюсън

Конър Макгрегър ще бъде резерва на Хабиб и Тони Фъргюсън
Публикувано на: Януари 4, 2020 в 06:00 ч
Конър Макгрегър планира да се завърне с победа, а след това да се бие за титлата в лека категория. Голямата звезда на UFC влиза в октагона след две седмици срещу Доналд Серони в главната битка на UFC 246 във Вегас. Битката между тях ще бъде в полусредна категория. Макгрегър идва след загуба от Хабиб Нурмагомедов и няма търпение да потърси своето отмъщение.

"The Notorious" вече е планирал своята година и предвижда победа над Серони, а след това ще бъде готов да се включи през април. Хабиб ще се бие срещу Тони Фъргюсън в Бруклин, но някой от двамата може да отпадне, както се случваше в последните 4 пъти, когато UFC опитаха да ги сбият.

Макгрегър се опасява, че този сценарии ще се повтори и е споделил на Дейна Уайт, че ще бъде в готовност да се включи и да спаси вечерта. Ето какво сподели президента на UFC за бъдещите планове на Макгрегър:


Конър иска да се бие три пъти тази година. Той планира да победи Серони, а след това веднага да потърси реванш срещу Хабиб. Този тайминг обаче няма да проработи за него. Вие знаете, че Конър мисли по свой собствен начин. 

Той ми каза, че ще победи Доналд, а след това ще бъде готов за битка срещу Хабиб в лека категория. Ако нещо се случи в битката между Хабиб и Тони, то тогава Конър ще бъде готов да се включи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес