Зареждане

Конър Макгрегър счупил носа на известен диджей в Италия

Конър Макгрегър счупил носа на известен диджей в Италия
Публикувано на: Октомври 18, 2021 в 01:00 ч
Суперзвездата на UFC Конър Макгрегър е обвинен във физическо нападение срещу италианския диджей Франческо Факинети. Това е станало след нощ, прекарана в купон в Рим. В последните дни Макгрегър е в Италия за кръщенето на сина си Риан, което се състоя във Ватикана в събота.

Макгрегър е посетил забележителностите в страната и отишъл на среща с легендарния футболен мениджър Жозе Моуриньо, който сега е начело на Рома. Нощно излизане с италианската звезда Факинети и съпругата му Уилма Хелена Фейсол обаче приключи с кавга, тъй като Макгрегър е обвинен, че е оставил диджея с разбита уста и счупен нос.

Според различни източници групата се е "забавлявала" по-рано вечерта, преди Макгрегър да покани двойката да отидат на друго парти. Факинети твърди, че е бил жертва на непредизвикана атака от Макгрегър, тъй като ирландецът го ударил пред почти дузина свидетели.

„Поех удар без причина. Този удар можеше да дойде на всеки. Моите приятели, жена ми или други приятели. Ето защо реших да съдя Конър Макгрегър, защото той е насилствен и опасен човек “, каза Факинети, цитиран от американския канал TMZ.

В своя акаунт в социалните мрежи Факинети показа окървавена горна устна, докато предявява претенции срещу Макгрегър. Съпругата на диджея също писа в социалните мрежи, където по подобен начин обвини Макгрегър в агресия към партньора си. Ето какво пише тя:

За щастие Франческо беше много близо, така че Конър не можеше да вкара повече сила в удара си. Франческо отлетя назад, падна на масата, а след това и на земята. Тогава бях парализирана. Обърнах се и видях, че приятелите му го държат до стената, защото искаше да продължи да бие Франческо. Той ще остане в Италия до 26 октомври. Ако го видите, стойте далеч от него. Не се приближавайте до него и не искайте автографи, защото той е нестабилен и опасен човек.

Макгрегър все още не отговаря публично относно обвиненията. Това не е първата такава изцепка на Макгрегър, който преди две години удари възрастен човек в кръчма, защото отказал да пие от неговото уиски.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес