Зареждане

Конър Макгрегър: Създадох Хабиб с моите големи топки

Конър Макгрегър: Създадох Хабиб с моите големи топки
Публикувано на: Март 21, 2021 в 00:00 ч
Голямата звезда на ММА Конър Макгрегър реши да коментира оттеглянето от ММА на своя върл враг Хабиб Нурмагомедов. Двамата бяха приятели и Хабиб беше голям фен на бившия шампион в две различни категории. Преди няколко години те се снимаха заедно и дори се уговаряха да направят заедно тренировка. В бойните спортове обаче няма приятелство, когато се състезаваш с даден боец в една и съща категория.

Рано или късно пътищата ви ще се пресекат и всичко ще изчезне. Това се случи между Хабиб и Макгрегър и двамата си спретнаха една от най-големите вражди в ММА, а битката им стана най-продавана в историята на UFC. Нурмагомедов прати Конър в нокдаун и успя да го накара да се предаде.

Това му донесе огромна слава по цял свят и милиони последователи. Преди няколко дни "The Eagle" обяви, че се оттегля от ММА, а Макгрегър го поздрави със следното в социалните мрежи:

Честито оттегляне от ММА, хлапе. Ще те надуша по-късно. Никога не забравяй кой влезе в играта и те създаде. Директно от моите големи ирландски топки. 

Приятели, помнете, че ако сваляте толкова много килограми, тогава трябва да се качите в горната категория. Бог да ви благослови.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес