Зареждане

Конър Макгрегър с щедро дарение към млади ММА бойци

Конър Макгрегър с щедро дарение към млади ММА бойци
Публикувано на: Юни 19, 2022 в 15:00 ч
Конър Макгрегър дари 10 000 евро, за да сбъдне мечтата на 13-годишни ирландски близнаци, които бяха избрани да участват в шампионат за юноши в столицата Абу Даби.

Адам и Дилън Дъфи се класираха за юношеския отбор на Ирландия за участие в младежкото световно първенство на IMMAF в Абу Даби, но нямат пари за финансиране на пътуването.

Голямата ММА звезда Макгрегър разбрал, че събират пари, за да пътуват. "The Notorious" реши да им помогне, за да си покрият разходите.

Адам и Дилън Дъфи от Ирландия са двама млади ММА бойци, които наскоро спечелиха места в ирландския младежки ММА отбор. Те ще имат възможността да се бият за страната си в Аду Даби на Световното първенство.

„Бях на тренировка, когато разбрах. Треньорът ми, ми каза за това. Аз направо полудях! Мислех, че се шегува, докато не ми показа коментарите. 

Чувствам, че трябва да спечеля сега, защото Конър дари всички тези пари“, каза Адам Дъфи пред Independent.ie.

Правилата за смесени бойни изкуства за 12-17 годишни са преработени, за да забранят ритниците в главата и да се съсредоточат повече върху техниката, така че младежите да не са изложени на ненужни рискове.

Макгрегър публикува снимка в профила си в Instagram с близнаците, с надпис

„Готово. Направете земята, която ви е отгледала, горда.”

Близнаците имат още няколко месеца да тренират за голямото събитие. Подкрепата от страна на Конър ще им вдъхне сила и увереност. Това е поредната кампания, която Конър подкрепя с щедро дарение.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес