Зареждане

Конър Макгрегър: Радвам се за Нгану, но в PFL няма конкуренция

Конър Макгрегър: Радвам се за Нгану, но в PFL няма конкуренция
Публикувано на: Май 21, 2023 в 05:00 ч
Конър Макгрегър се радва на новината, че Франсис Нгану подписа с PFL.

Преди няколко дни "The Predator" обяви, че е боец на американската бойна организация. Нгану успя да си уреди сериозни условия, като дори е помислил и за своите опоненти. Франсис е успял да договори по 2 милиона заплата на всеки, който сподели клетката с него в PFL.

Като цяло той получи това, което искаше, но PFL определено са твърде малки до UFC. Точно това е причината Макгрегър да не е развълнувал от новата организация на камерунеца. Конър не вижда достоен противник за Нгану в PFL, а това е важно, за да има някаква интрига.

„Първо, радвам се за Нгану, защото той направи това, което искаше. Но според мен той все пак трябваше да се споразумее с UFC. Защото с кого ще се бие ? С кого ще се бори, за да привлече широката публика ? Там няма бойци за това. 

Не мога да се сетя за нито една битка, която може да се каже, че е от голямо значение. Похвално е, разбира се, че неговите съперници ще получат два милиона. Аз се радвам за него, както вече казах. 

Просто не виждам никаква реклама в това. Не виждам име, което да ме накара да се изправя.“, каза Макгрегър в интервю с журналиста Ариел Хелуани.

Съгласни ли сте с мнението на Макгрегър ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес