Зареждане

Конър Макгрегър продава своята яхта, за да купи кръчма

Конър Макгрегър продава своята яхта, за да купи кръчма
Публикувано на: Октомври 11, 2021 в 09:23 ч
Конър Макгрегър планира да се раздели със своята уникална яхта Ламборгини. Суперзвездата на UFC иска да навлезе още по-дълбоко в бизнеса с кръчмите и да купи още една в родината си. "The Notorious" споделил, че ще се раздели с яхтата си, която е „прикована“ в южен Дъблин.

Миналата година Конър купи кръчмата "The Black Forge" за 1.7 милиона паунда. Той инвестира още £850,000, за да направи иновации в кръчмата си. Сега Макгрегър иска да закупи кръчмата "O'Neill's", която се намира в сърцето на Dún Laoghaire.

Различни източници твърдят, че хората на Макгрегър са в напреднали преговори за покупката. Преди два месеца двуетажната кръчма беше пусната за продан, а цената е £681,000. Ако Конър я закупи, тогава ще има две кръчми в родината си.

Конър планира да купува още кръчми в Ирландия, както и в чужбина. Явно Конър е решил да се раздели със скъпата яхта, която няма да му носи никакви приходи за разлика от кръчма.

В последната година Конър не спря да се хвали с яхтата Ламборгини, но бързо е решил да се отърве от нещо, което само ще го набутва.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес