Зареждане

Конър Макгрегър обяви война на всички и завинаги

Конър Макгрегър обяви война на всички и завинаги
Публикувано на: Ноември 23, 2021 в 03:00 ч
Конър Макгрегър отново напомни, че влязъл с контузия в третата битка с Дъстин Порие. През юли видяхме трилогията им в лека категория, която за съжаление не завърши добре за Макгрегър. Порие отново показа по-добра игра и доминираше.

В края на рунда Макгрегър си счупи крака и така не успя да продължи, което доведе до загуба с технически нокаут. След битката Дейна Уайт сподели, че Макгрегър имал стрес фрактури в крака, а по-късно Конър потвърди и пусна снимки, на които тренира с бинтован крак.

"The Notorious" отново пусна снимки от своя лагер преди боя с Порие и сподели, че имал фрактури, но въпреки това не се оттеглил от боя. Конър сподели, че е различен от всички останали и вече е от стомата.

Бъдещия член на залата на славата сподели, че ще се завърне и обяви война на всички:

Аз и всички останали търговци на дребно не сме еднакви. Вие сте кучки, а аз сега съм от стомана. Знайте, че всичките ми врагове са на еднаква възраст и опит и поради тази причина обявявам тази война завинаги! Макгрегър завинаги. Няма да имам проблем да се върна от тази контузия. 

Ето една снимка от последния ми лагер. Подложка за пищяла, залепена с тиксо върху левия крак поради стрес фрактури/травма. Казват отново и отново, че натрупаното богатство е потушило огъня ми. Те грешат.

Кой ще посрещне Макгрегър в клетката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес