Зареждане

Конър Макгрегър: Никой не тренира и не се възстановява като мен

Конър Макгрегър: Никой не тренира и не се възстановява като мен
Публикувано на: Януари 21, 2021 в 06:00 ч
Конър Макгрегър вярва, че никой не тренира и не се възстановява така, както го прави той. Бившия шампион в категория перо и лека категория се връща в октагона на UFC този уикенд. "The Notorious" ще направи реванш с Дъстин Поарие в Абу Даби. Двамата са главна битка на UFC 257, което ще се проведе на остров Яс. Макгрегър идва след победа над Доналд Серони с нокаут за 40 секунди.

Поарие от своя страна идва след трудна победа с решение над Дан Хукър. В първата им битка Конър спечели с нокаут за по-малко от две минути, а този път вярва, че ще победи за 60 секунди. Има голям залог в битката, защото този, който победи ще получи шанс за титлата. Ето какво написа в социалните мрежи Конър за величието и своите тренировки:

Няма тайна съставка, деца. Величието не е сложно, а просто. Това е дисциплина, структура, самомотивиран начин на мислене, за да стигнеш там, където искаш да бъдеш. 

Издигнал съм своите тренировки, хранене, сън и особено възстановяването си на съвсем ново ниво. Това е, което вдъхнови новата ми марка TIDL Sport, следващото поколение в продуктите за спортно възстановяване. 

TIDL Sport ще промени играта. Една от многото причини, поради които Дъстин се притеснява. Никой не тренира и не се възстановява като мен. Ще го докажа отново в събота вечер.

Ще успее ли Макгрегър да победи ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес