Зареждане

Конър Макгрегър: Никога не съм губил титла в ММА

Конър Макгрегър: Никога не съм губил титла в ММА
Публикувано на: Април 25, 2023 в 20:00 ч
Бившият шампион на UFC в категория перо и лека категория, Конър Макгрегър се похвали, че никога не е губил своя титла в ММА.

"The Notorioius" защити царуването си на върха в двете дивизии между 2015 и 2017 г., посочвайки факта, че е бил лишен и от двете титли, вместо да търпи поражения в октагона на UFC. Ако погледнем реално това, което се случи с титлите му, тогава Макгрегър не ги е губил в битка.

Конър спечели титлите в категория перо и лека категория, след което беше неактивен в ММА. Това принуди UFC да му отнемат титлите, защото Конър не изяви желание да ги брани в клетката. За последно Конър загуби от Дъстин Порие преди 2 години, след като си счупи крака.

Загубата беше втора поредна за Макгрегър в UFC. В момента Конър е треньор в The Ultimate Fighter 31, където се изправи срещу Майкъл Чандлър. Конър твърди, че битката между тях щяла да се случи в края на лятото. Това не е реалистично, защото Конър все още не дава проби на USADA.

В социалните мрежи Конър реши да се похвали, че никога не е губил титла в ММА. Ако има предвид, че не ги е губил в битка, тогава той е прав.

"Никога не съм губил нито една от моите световни титли.", пише Макгрегър в социалните мрежи.

Ще успее ли Макгрегър да спре серията от загуби ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес