Зареждане

Конър Макгрегър: Никога не е късно да се промениш

Конър Макгрегър: Никога не е късно да се промениш
Публикувано на: Април 20, 2020 в 05:00 ч
Голямата звезда на бойните спортове Конър Макгрегър имаше много проблеми в миналото, но това е зад гърба му. "The Notorious" беше на върха през 2016 година, след като победи Еди Алварез и стана първия двоен шампион в историята на UFC. Последва дебют в бокса срещу Флойд Мейуедър и Макгрегър загуби, но се представи добре и изкара много пари. Започна серия от скандали и проблеми около него, като няколко пъти се изправяше пред съда и дори посети ареста.

Макгрегър загуби голямото си завръщане в клетката по унизителен начин, след като Хабиб Нурмагомедов го прати в нокдаун, а след това го накара да се предаде. Това беше болезнена загуба за него, но той се взе в ръце и се завърна с гръм и трясък в началото на годината във Вегас, където нокаутира Доналд Серони за 40 секунди. В своя акаунт в социалните мрежи Конър реши да надъха своите фенове и сподели, че никога не е късно за промяна:


Казах, че ще си върна силите обратно и го спазих. Никога не е късно да върнем силите си и да преминем към по-високо ниво. Никога, никога не е твърде късно! В който и етап да сме. Винаги има по-висока сила и винаги има по-високо ниво. Късмет! Здрава работа, фокус, посвещение = резултати!




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес