Зареждане

Конър Макгрегър: Не съм изнасилвал жена в Дълбин

Конър Макгрегър: Не съм изнасилвал жена в Дълбин
Публикувано на: Януари 22, 2021 в 05:00 ч
Преди няколко дни стана ясно, че млада жена и нейната майка завеждат дела срещу Конър Макгрегър. Младата жена от Дълбин твърди, че Макгрегър я изнасилил преди няколко години в родината си.

Тя иска от него обезщетение от $2.13 милиона долара. Конър отрича да е извършил нещо нередно и твърди, че е чист и няма подозрения върху него. Случката се разиграла през 2018 година в хотел в Дъблин.

Въпросната жена и Макгрегър флиртували в социалните мрежи, след което той я взел с неговия автомобил. Медиите в Ирландия споделят, че имало кокаин, от който жената взела малка доза. Двамата отишли в хотела, където Конър я принудил да прави секс с него.

Тя го ухапала и го ударила, а той я хванал за гушата и я вдигнал няколко пъти. Жената разкрива пред полицията, че приятел на Конър й дал питие, а по-късно този приятел казал на властите, че всъщност той е правил секс с нея, но тя нямала спомен и отричала.

В крайна сметка майката на въпросната жена се обадила на линейка, а в болницата установили, че тя има синини. Не е ясно какво точно се е случило, но Макгрегър сподели следното по темата:

Старо дело. Разследваше се в продължение на дълги две години и всички възможни подозрения бяха отстранени от мен. Аз съм чист. Това е всичко. Има толкова много хубави неща в живота ми. Очаква ме голямо предизвикателство този уикенд и аз го очаквам с нетърпение.

Чист ли е Макгрегър ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес