Зареждане

Конър Макгрегър на път да изпадне от топ 10 в UFC

Конър Макгрегър на път да изпадне от топ 10 в UFC
Публикувано на: Юли 22, 2021 в 04:00 ч
Конър Макгрегър, който е бивш шампион на UFC в две категории продължи да пропада в класирането. Няколко месеца след като изпадна от листата с 15-те най-добри бойци в света, Конър се срина до 9-то място в лека категория.

Пропадането идва след загубата на Макгрегър от Дъстин Порие с нокаут по-рано този месец. В битката им Макгрегър си счупи крака и срещата беше прекратена след първия рунд. Това беше втора поредна загуба за него и той пада от 7-мо място на 9-то място.

За сметка на това Ислам Махачев дърпа с четири места напред и каца на 5-то място в лека категория. Дейна Уайт вече разкри, че Конър ще получи 4-ти шанс за бой с Дъстин Порие. От UFC ще дадат шанс за титлата на Порие срещу Чарлз Оливейра в края на годината.

Това значи, че ако Порие стане шампион, то тогава Макгрегър ще се бие с него за титлата, въпреки че е на 9-то място. Има вероятност до битката им Макгрегър да се срине още в класирането и да излезе топ 10 на най-добрите в лека категория в света.

Да, в това няма много смисъл, но последните 2 битки между Порие и Макгрегър са сред най-продаваните в историята. От гледна точка на спорта смисъл няма, но от гледна точка на бизнес е друго нещо.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес