Зареждане

Конър Макгрегър купи 3-та кръчма в Дъблин

Конър Макгрегър купи 3-та кръчма в Дъблин
Публикувано на: Юни 12, 2022 в 06:00 ч
Бившият шампион на UFC в две категории Конър Макгрегър закупи още една кръчма в Дъблин. 

The Currency съобщава, че Макгрегър тихомълком е купил кръчмата от местен бизнесмен. Макгрегър потвърди това, като влезе в Twitter, след което сподели статията на The Currency и написа: „Градът е мой! И моят град е вашият град”. 

"The Notorious" е купил The Waterside bar в Howth, който се намира близо до яхт клуба на Хоут. В последно време Конър прекарва дните си, обикаляйки с яхтата си Lamborghini. Сега той ще бъде още по-близо до водата с новата си кръчма.

Тази покупка е допълнение към двата пъба, които Макгрегър вече притежава: The Black Forge Inn в Крамлин и The Marble Arch в Drimnagh. Той продаде мажоритарния си дял в уискито Proper 12 за 497 милиона евро на Proximo Spirits. Сделката запазва Макгрегър като лице на марката.  

Новата кръчма на Конър може да се похвали и с висококачествена храна на разумни цени, които не се срещат често в столицата. Макгрегър в момента се възстановява от контузия на крака, получена в битката с Дъстин Порие миналия юли на UFC 264. 

Няма официална информация кога може да се върне, но последните слухове предполагат, че може да не видим ирландеца в октагона до 2023 година.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес