Зареждане

Конър Макгрегър към Биспинг: Ще ти разбия главата!

Конър Макгрегър към Биспинг: Ще ти разбия главата!
Публикувано на: Октомври 2, 2022 в 00:00 ч
Майкъл Биспинг и Конър Макгрегър имат известна история един с друг, първоначално произтичаща от филмова роля, която англичанинът уж е откраднал от ирландеца, играейки Хоук във филма от 2017 г. xXx: Завръщането на Ксандър Кейдж. 

Оттогава двамата са разменяли обиди в няколко случая, като „The Count“ прави различни забележки за „The Notorious“ в своя подкаст, а бившият двоен шампион изстрелва закани в социалните медии от време на време. 

Наскоро стана ясно, че Конър ще направи дебют киното. Биспинг вече има доста опит във филмите, но Макгрегър не е впечатлен. Звездата на UFC смята, че Биспинг е скапан боец и актьор. Майкъл коментира това в своя подкаст, като каза:

„Бях просто объркан, когато видях това. Питам се, откъде идва ? За какво става дума? Бог да го благослови. Всъщност съм на снимачната площадка в България и спряхме за почивка. Погледнахме телефона ми, а някой ми беше показал това. 

Не бях раздразнен или нещо подобно, просто се почесах по главата, откъде идва това безумие ? Бог да го благослови, той играе първата си актьорска роля и е развълнуван от това. 

Защо трябва да хвърляш боклуци по моя път ? Просто се увери, че имаш бодигардове около себе си следващия път, когато говориш глупости, малък шибаняк.“, каза Биспинг

Това изказване отключи агресията в Макгрегър, който я изля в социалните мрежи, след което разбира се, я изтри.

„Биспинг, ще ти разбия главата. Скапан боец, скапан актьор. Искаш ли да отидеш на шибана война? 

Ще влезем във война с вас, нали? Дръж името ми далеч от шибаната си уста и всякакъв вид заплашително поведение, или ще вляза през входната ти врата. Върни се там, където ти е мястото, малък клоун“, каза Макгрегър. 

Листата с враговете на Макгрегър ще продължи да нараства след тези вражди в социалните мрежи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес