Зареждане

Конър Макгрегър: Ирландия трябва да излезе от EС

Конър Макгрегър: Ирландия трябва да излезе от EС
Публикувано на: Декември 5, 2021 в 03:00 ч
Наскоро стана ясно, че в Ирландия отново налагат строги мерки срещу COVID-19 преди празниците. Това не се понрави на Конър Макгрегър, който ще трябва да затвори своите кръчми.

Вратите на нощните клубове ще бъдат затворени принудително до края на първата седмица на януари, а събитията на закрито, като концерти или театрални представления, ще бъдат ограничени до 50% капацитет.

Вижте още - Макгрегър: Задължителните ваксини са отвратително и погрешно

В последно време се говори за задължително ваксиниране на територията на ЕС, а държави като Германия и Австрия вече задължиха своето население да се ваксинира. Скоро и други държави вероятно ще ги последват, а това не се харесва на Макгрегър.

В началото на пандемията той ревностно подкрепяше властите, но сега се обърна срещу тях. Ето какво сподели Макгрегър в социалните мрежи за пандемията и ЕС:

Да бъдем на това ниво на ваксиниране и да се връщаме назад, и да опитваме да говорим за задължително ваксиниране е смешно. Засрамете се всички от сегашната власт. Лакеи от ЕС. Следите на този влак скоро ще бъдат пренастроени и изпратени до законната си дестинация - ирландска червена тухлена стена.

 Време е да говорим за излизане на Ирландия от Европейския съюз. Ние нямаме лидери в Ирландия, имаме пратеници. Подчинени. Кучета, които седят в скута. Вземете тази система сега и я раздробете напълно. Разпускане на NPHET (Национален екип за спешни случаи на обществено здравеопазване). 

Пренастройте HSE (изпълнителен директор на здравните служби), за да върши работата си. 11,5 милиона евро финансирани от обществеността пари за HSE, платени на медийни субекти. Само за тази година. Ужасяващо. Икономическото партньорство не трябва да означава политическа капитулация. 

В думите на Макгрегър има логика. Вие как мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес