Зареждане

Конър Макгрегър: Хабиб изглежда като дебел слон

Конър Макгрегър: Хабиб изглежда като дебел слон
Публикувано на: Януари 15, 2021 в 06:00 ч
Бившият двоен шампион Конър Макгрегър е готов да направи реванш с Хабиб Нурмагомедов, но той много бързал да избяга. След по-малко от 10 дни "The Notorious" се завръща в клетката, за да мери сили с Дъстин Поарие на UFC 257 в Абу Даби. Битката им ще бъде в лека категория и този, който победи ще получи шанс за титлата.

Нурмагомедов обяви, че се оттегля от ММА в края на миналата година, след като защити титлата с победа над Джъстин Гейджи. Хабиб ще се среща с Дейна Уайт, за да се разберат за бъдещето му в ММА.

Ако Хабиб потвърди оттеглянето си, тогава UFC ще му вземат титлата и ще го изхвърлят от ранглистите си. Макгрегър критикува Нурмагомедов и сподели, че той измамил на кантара в последната си битка. Ето какво още сподели Макгрегър за своя върл враг:

За мен е объркващо това, което той направи. Как може да се оттеглиш в такъв момент ? В крайна сметка всеки за себе си. Има много изумителни битки. Дори ситуацията около Тони Фъргюсън. Той постъпи така, сякаш не му пука за нищо. Насрочена ти е битка. Тя трябва да се случи, без значение от ситуацията. 

Няма как просто да бягаш от битките. Това е отличителен белег на подхода на Нурмагомедов. Не се изненадах от това, че се оттегли от битката. Каквото, такова, продължаваме напред. Не вярвам, че той влезе в категорията в последната си битка. 

Държеше се много необичайно. Мисля, че битката ми с Поарие трябва да е за титлата. Не виждам обаче как Дейна ще ми я даде след всичко, което стана миналата година. Какво са поясите ? Аз съм тук, за да се състезавам. Ще запиша няколко добри победи и титлите ще дойдат. 

Искам да има реванш между мен и Хабиб, но има обстоятелства около него и до известна степен бързаше. Дадоха му малко време. Ще видим какво ще се случи. Хабиб вече изглежда като един дебел слон. 


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес