Зареждане

Конър Макгрегър: Хабиб е добър, но не е велик

Конър Макгрегър: Хабиб е добър, но не е велик
Публикувано на: Декември 7, 2021 в 13:35 ч
Конър Макгрегър не е съгласен с тези, които смятат, че Хабиб Нурмагомедов е сред най-великите в историята на ММА. "The Notorious" и Хабиб имат една от най-големите вражди. Двамата се биха през 2018 година в Лас Вегас за титлата в лека категория.

Хабиб успя да прати Макгрегър в нокдаун и го накара да се предаде в 4-тия рунд. Срещата им стана най-продавана в историята на UFC. Нурмагомедов се оттегли от ММА преди година, след като победи Джъстин Гейджи и записа 29 победи и 0 загуби в ММА.

В социалните мрежи Конър реши да се развихри под постoве на Уил Харис свързани с Нурмагомедов. Ето какво написа Макгрегър по адрес на своя голям враг:

Хабиб плака в клетката и молеше да го сложат на върха в ранглиста, която медиите правят. Да, Хабиб беше добър боец в онези няколко седмици. Той се оттегли от ММА и в същото време плака, за да го сложат на върха в ранглистата. Той трябваше да си мълчи за Жозе Алдо, защото сега изглежда като глупак. 

Да, Хабиб е добър, но не и велик. Нисък % на победи с нокаут, не може да вкарва ритници. Така и не се качи в горната категория, въпреки че едвам сваляше килограмите за лека категория. Оттегляше се от битките си. Спря със спорта прекалено рано. 

Всичко това го прави добър, но не и велик. Той беше добър боец за няколко месеца. Никога не съм се оттеглял от битка, нито съм се провалял на кантара. Имам най-бързата победа в шампионска битка в историята на UFC. 

Съгласни ли сте с думите на Макгрегър ?









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес