Зареждане

Конър Макгрегър горд от своето трагично хвърляне в бейзбола

Конър Макгрегър горд от своето трагично хвърляне в бейзбола
Публикувано на: Септември 24, 2021 в 03:00 ч
Преди няколко дни Конър Макгрегър влезе в историята на бейзбола. Той стана човекът, направил най-лошото първо хвърляне по време на откриването на мача между отборите "Cubs" и "Twins".

Хвърлянето на топката беше толкова криво, че нямаше как да бъде замазано - действително рядко някой би метнал топката толкова неточно. Не е ясно какво доведе до този провал от страна на Макгрегър, но явно той се е притеснил.

Вижте още - Конър се изложи на бейзболното игрище

Много хора скъсаха от подигравки Макгрегър, но той не се трогва от това. Всъщност е точно обратното. Конър е горд от своето хвърляне и призова да го вкарат в залата на славата, защото изстрелял ракета на терена.

Ето какво написа Макгрегър в социалните мрежи:

Дръзко е да сравняте моето хвърляне с тази пикня от Фифти Сент! Картината от снимката сама погребва това. Моето хвърляне, с изключение на точността беше най-мощното и най-бързото от тези на другите спортисти през годините. 

Няма сравнение. Смазах ги, както направих и по приходи във Форбс. Това беше най-мощното хвърляне за всички времена. Поставете ме в залата на славата за изстрелването на тази ракета. Мак беше в Чикаго.

Трябва ли Макгрегър да се хвали с това хвърляне ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес