Зареждане

Конър Макгрегър е печелил 1 милион за 7 секунди в UFC

Конър Макгрегър е печелил 1 милион за 7 секунди в UFC
Публикувано на: Януари 9, 2022 в 02:00 ч
Звездата на UFC Конър Макгрегър е печелил 1 милион евро само за седем секунди през 2021 година. Това е по-бързо от всеки друг спортист. От OLBG разгледаха най-високоплатените спортисти, анализирайки общото време прекарано на ринга или на терена с техните доходи, за да разкрият най-бързо печелещите спортисти в света. 

Според тези нови данни на Макгрегър са му необходими само 7 секунди, за да спечели 1 милион евро, тъй като той печели 6 421 260,74 евро за всяка минута прекарана в октагона. За боксьорите от OLBG взеха броя на рундовете, в които един боец се е бил по време на техните мачове и умножи това по три (броя на минутите в рунд). 

Данните отчитат ограниченото време на Макгрегър в клетката през 2021 г. и по-конкретно неговата загуба с технически нокаут срещу Дъстин Порие. Тази битка представлява само три минути време в клетката. 

Разбивката на OLBG на фактите и цифрите показва, че въз основа на заплащането на Макгрегър за тази битка, той в крайна сметка печели €1 милион само за седем секунди. 

Конър Макгрегър се завръща в клетката по-късно през тази година и със сигурност ще продължи да печели парите, тъй като звездата му все още блести в света на бойните спортове. Миналата година Макгрегър беше най-платеният атлет в света със своите 180 милиона долара.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес