Зареждане

Конър Макгрегър: Движа алкохолна игра с усмивка

Конър Макгрегър: Движа алкохолна игра с усмивка
Публикувано на: Декември 23, 2021 в 01:00 ч
Легендата на UFC Конър Макгрегър се похвали, че движи алкохолната игра с усмивка. 33-годишния ирландец създаде своя марка ирландско уиски, наречена "Proper No Twelve". Той постигна голям успех и в началото на годината стана ясно, че Proximo Spirits са се съгласили да купят марката на Макгрегър за 600 милиона долара.

Макгрегър прибра 150 милиона долара от сделката и тази година оглави листата на "Форбс" с най-високоплатените спортисти в света. Тази година Конър е заработил 180 милиона долара, което го изстреля на върха. Всичко върви повече от добре за него от гледна точка на бизнеса. Не така стоят нещата в клетката, където той загуби два пъти тази година.

Конър беше победен два пъти от Дъстин Порие и през юли в трилогията им си счупи крака. Сега той не спира да тренира и очаква да се завърне след 6-7 месеца. В своя акаунт в социалните мрежи Конър пусна снимки от своята кръчма и сподели, че движи играта с усмивка. Ето какво написа още звездата на UFC:

Какво място, каква озвучителна система, каква селекция от напитки! Всичко е заредено с Proper 12. Движа алкохолна игра с усмивка. Ние сме The Black Forge Inn.

Ще успее ли Макгрегър да стане милиардер ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес