Зареждане

Конър Макгрегър доволен от строгите мерки в Ирландия

Конър Макгрегър доволен от строгите мерки в Ирландия
Публикувано на: Март 29, 2020 в 04:00 ч
Конър Макгрегър пусна изявление пред ирландската общественост след потвърждението, че в Ирландия ще влязат в сила стори мерки в борбата с пандемията на коронавирус. През последните няколко седмици огнището на коронавируса се разпространява като див огън по целия континент Европа и по света. В момента в Ирландия има 2121 потвърдени случая на заразени, както и 22 смъртни случая. 

Наскоро Макгрегър призова властите да затворят Ирландия и ирландския премиер Лео Варадкар сподели, че нацията трябва да се „откаже от свободите“ в името на спазването на карантината. Конър е доволен от мерките и също така смята, че правителството трябва да използва своята армия, както и полицията. Ето какво сподели Макгрегър:


Здравейте на всички, здравей Ирландия. Вече навлязохме в по-съществени мерки и аз съм доволен да го видя. Виждате ли, че ако не влезете в играта, не можете да я спечелите. Вече влязохме в тази игра и при стриктно спазване на методите ще спечелим. За ирландската общественост - трябва да спазваме законодателството, предложено тази вечер от нашите лидери. 

На не повече от два километра от дома, без несъществени пътувания и пълно затваряне на всички малки бизнеси. Сега, повече от всякога, трябва да спазваме това и се моля за здравето и безопасността на нашата страна. От това зависи съдбата на нашия живот и живота на нашите близки. Нашите летища трябва да затворят.

Заедно трябва да насърчаваме домашните тренировки и трябва да насърчаваме здравословните планове за подсилване на имунитета. Към нацията - спазвайте безупречно тези мерки и се подгответе за пет седмици. След това ние сме свободни. Пет седмици до свободата. Можем да направим това. Отброяването започва сега. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес