Зареждане

Конър Макгрегър дари €1 000 000 на стария си боксов клуб в Дъблин

Конър Макгрегър дари €1 000 000 на стария си боксов клуб в Дъблин
Публикувано на: Февруари 4, 2023 в 00:00 ч
Бившият носител на титлите в две категории на UFC, Конър Макгрегър наля още повече пари в своята местна общност. 

Този път дари ирландецът дари €1 000 000 на стария си боксов клуб Crumlin Boxing Club в Дъблин, тъй като клубът се стреми да разшири едноетажното си съоръжение до триетажна фитнес зала. 

Макгрегър, който е бивш безспорен шампион в лека и категория перо на UFC, е извън играта от юли 2021 година. Тогава той си счупи крака в третата битка с Дъстин Порие, което доведе до загуба с технически нокаут.

За последните си 3 битки в UFC Макгрегър се възползва от услугите на ветерана от Crumlin Boxing Club Фил Сътклиф. Той беше в неговия ъгъл и му помагаше в лагерите. Сега Макгрегър е решил да се реваншира като дари 1 милион за разширяване и обновяване на боксов клуб „Кръмлин“. 

„Конър Макгрегър плати 1 000 000 евро, за да разширят Crumlin Boxing Club, което го прави най-добрият боксов клуб на планетата.“, публикуваха от Crumlin Boxing Club в официалния си акаунт в Tik Tok.

Конър ще се завърне в клетката по-късно тази година. Той загатна, че ще бъде треньор в The Ultimage Fighter. Майкъл Чандлър и Тони Фъргюсън изявиха желание да се изправят срещу него.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес