Зареждане

Конър Макгрегър: Аз съм по-голям руснак от Хабиб

Конър Макгрегър: Аз съм по-голям руснак от Хабиб
Публикувано на: Януари 20, 2020 в 15:30 ч
Конър Макгрегър все още не може да превъзмогне загубата, която Хабиб Нурмагомедов му нанесе през 2018 година. Бившия двоен шампион си върна мотивацията и миналия уикенд във Вегас го показа. Той се справи с Доналд Серони за 40 секунди и сега няма търпение за нов шанс срещу непобедения боец от Дагестан.

Проблемът е в това, че Хабиб има насрочена битка с Тони Фъргюсън през април, което значи, че "The Notorious" ще се наложи да чака. Голямата звезда на UFC споделя, че е по-голям руснак от своя опонент и изяви готовност да се бие с него в Русия. Миналата година Конър отиде на визита в Москва, където обяви бъдещите си планове и обяви завръщането си, което се случи преди няколко дни.

Сега той с интерес ще следи това, което ще се случи в биктата между Хабиб и Тони и ще бъде готов да се включи като резерва, а ако не се наложи, то тогава ще го чака в Москва:


Искам да създавам спектакли за хората. Това е един голям спектакъл. Аз отидох в Москва преди време и това също беше един спектакъл. Тогава затвориха мястото и светът ме забеляза. Хората тичаха по улиците и крещяха моето име. Аз съм по-голям руснак от Хабиб. 

Много бих искал да отида в Москва, за да се състезавам там. Нещата станаха много лични с този човек и неговия отбор. Няма да правя обещания. Аз съм това, което съм и нещата са такива, каквито са. Двамата с него имаме определени умения и ще бъде вълнуващо да се бием отново.

Ще видим какво ще се случи в битката с Тони. Ако нещо се случи, то аз ще бъда тук. Тони също е друг боец, който ме вълнува. Битката си е битка. Тони позволява да го удряш, но е доста странен. Ще видим какво ще стане. Обичам Русия и хората там. 

Хората там имат страст към бойните спортове. Имам голяма подкрепа в Русия. Хората там познават добрите питиета и подкрепят моето уиски. Ще бъде нещо като от филмът "Роки" и аз съм навит да го направя. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес