Зареждане

Конър Макгрегър: Аз съм най-велик в ММА - свиквайте

Конър Макгрегър: Аз съм най-велик в ММА - свиквайте
Публикувано на: Май 29, 2020 в 12:48 ч
Конър Макгрегър отново се обяви за най-велик в историята на ММА. Бившия двоен шампион се мотивира от пост на неговия треньор Джон Кавана, който го обяви за боецът продал най-много в историята на UFC. Кавана пусна статистика с показателите на Макгрегър, Силва, Джоунс и Сейнт Пиер и наистина златната кокошка е продал в пъти повече от конкурентите си.

Конър е изкарал на UFC 55.4 милиона долара от билети за битките си и е продал 4.3 милиона платени гледания. Джон се похвали, че Конър има победа с нокаут за 3 секунди и също тази над Хосе Алдо за 13 секунди в шампионски сблъсък. Това даде криле на голямата звезда на UFC и той пусна пост в социалните мрежи, с който се обяви за най-голямото величие в историята на ММА. Ето какво написа Конър:


Не забравяйте, че имам най-висок процент на победи с нокаут и най-бързите нокаути в UFC, и извън UFC. Печелил съм и най-много титли. Имам най-много нокаути в различните категории. Аз съм най-велик в историята на ММА. Преодолейте го и свиквайте с това. Хубаво е да си от тази страна. 

Имам цели 18 победи с нокаут. Малка част от мен иска да бях останал в категория перо, за да се бия с Ортега и Фили. Представете си щетите. Всички знаете, че топките ми са прекалено големи за тези бебета.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес