Зареждане

Коляното на Michael Bisping вече е желязно

Коляното на Michael Bisping вече е желязно
Публикувано на: Октомври 20, 2019 в 15:28 ч
Бившият шампион в средна категория Michael Bisping се подложи на поредната операция. Този път "The Count" трябваше да оперира коляното си, което му създавало проблеми дълги години. Членът на Залата на славата сподели, че то е било изцяло подменено с желязно. Наскоро той показа в ефир своето изкуствено око, а сега няколко седмици по-късно се похвали и със желязно коляно:


Днес моето коляно беше изцяло подменено. Страдах много от болка в лявото коляно, откакто преди години скъсах задната кръстна връзка. Това се случи когато тренирах с Georges St-Pierre за Ultimate Fighter 3 finale през 2005 година. 

С тежките тренировъчни лагери и любовта към тичането последните 14 години го износих толкова много, че имах много напреднал артрит. От години не успявах да изправя своя крак и се научих да живея с болката. 

През последните 6 месеца болката стана толкова силна и аз дори не можех да разхождам кучетата си из квартала, без да изпадам в абсолютна агония и трябваше да се обаждам на Ребека да ме вземе. След като се консултирахме с редица лекари, решихме, че е дошъл моментът да го заменим. 

Очевидно беше притеснително, тъй като съм само на 40, така че има голям шанс да се наложи да го преработят след десет години. Вълнувам се, че ще живея живот без постоянна болка и ограничения. Това е  една нова глава от живота. Ново коляно, ново мен !!!!! 


“The Count” обяви, че се оттегля от ММА в средата на миналата година. Той се оттегли в серия от 2 поредни загуби и със статистика 30-9 в клетката.  

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес