Зареждане

Колби Ковингтън: Конър Макгрегър е минало

Колби Ковингтън: Конър Макгрегър е минало
Публикувано на: Юли 5, 2021 в 04:00 ч
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Колби Ковингтън твърди, че Конър Макгрегър е минало. Този уикенд голямата звезда на UFC ще се завърне в клетката, за да се бие с Дъстин Порие. Двамата ще мерят сили в главната битка на UFC 264, което ще се проведе в Лас Вегас.

Феновете изгарят от желание да гледат Макгрегър, който ще търси отмъщение над Порие. В началото на годината Дъстин успя да го нокаутира във втория рунд и му нанесе първа загуба с нокаут в ММА. Ковингтън очаква нова победа за Дъстин, който е негов бивш съотборник.

Макгрегър обаче бил минало и победа над него не значи много. Колби твърди, че Конър се бие само заради егото си и е в края на кариерата си. Ето какво още сподели Ковингтън за голямата битка този уикенд:

Да, вероятно Порие отново ще победи Макгрегър. Това обаче какво ни говори ? Побеждаваш боец, който вече няма мотивация за спорт. Конър направи страхотни неща в спорта. Той обаче не тренира всеки ден и прави други сделки, които да пълнят банковата му сметка. 

Макгрегър не е този Макгрегър, който беше в миналото. Това е различна негова версия в залеза на кариерата му и победа над него вече не говори много. Всички говорят за него, но той е приключен. Той няма нищо останало в него за бойните спортове. 

Конър не иска да се бие повече. Неговата гордост го кара да се бие. Макгрегър се бие заради голямата си гордост и его. Той знае, че е направил много пари. Приключен е за спорта. 

Прав ли е Ковингтън ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес