Зареждане

Колби Ковингтън иска реванш с Усман, защото бил ограбен

Колби Ковингтън иска реванш с Усман, защото бил ограбен
Публикувано на: Януари 27, 2022 в 04:00 ч
Колби Ковингтън иска да направи трилогия с Камару Усман. 33-годишния американец се завръща в клетката на 5-ти март в Лас Вегас. Той ще се бие със своя бивш приятел Хорхе Масвидал в главната битка на UFC 272.

За последно видяхме Колби в клетката през ноември 2021 година. Той направи втора битка с Камару Усман за титлата в полусредна категория. Двамата се биха в Ню Йорк и Усман успя да спечели с решение.

Така Ковингтън губи 2 пъти в бой за титлата от Усман. Колби вярва, че Камару не е доказал, че е по-добър от него и трябва да има още 1 битка. В една от последните си изяви за медиите Ковингтън сподели още:

Победа над Хорхе Масвидал ме връща на позиция за битка с Камару Усман. Хората видяха какво се случи в Ню Йорк. Лесно спечелих три рунда в битката ни. Мисля, че спечелих четири рунда. Единствения рунд, който Усман спечели е втория. Спечелих първи,трети, четвърти и пети рунд. 

Хората го видяха и искат отново тази битка. Няма никой на неговото ниво, който може да се конкурира с него, както аз мога. Тази битка трябва да се повтори.  Трябва да има трилогия, защото той не е доказал, че е по-добрият боец. 

Усман не е доказал, че е най-добрият боец в полусредна категория в света и все още има недовършена работа. Мисля, че след като приключа Хорхе Масвидал на 5 март, то това ме връща отново на линия за шанс за титлата.

Съгласни ли сте с Ковингтън ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес