Зареждане

Клавиатурен воин предизвика двама ММА бойци - не свърши добре

Клавиатурен воин предизвика двама ММА бойци - не свърши добре
Публикувано на: Януари 13, 2018 в 12:15 ч

"Клавиатурните воини" са доста често явление в наши дни. Има много фенове на бойните спортове, които бързат да омаловажат и дори да обиждат професионалните бойци във виртуалното пространство, но никога не биха казали нещата, които пишат, ако са очи в очи с обекта на подигравките им.

В следния случай обаче виждаме клавиатурен воин, който е говорил глупости в интернет за двама ММА състезатели и все пак след това е имал смелостта да се изправи срещу тях в спаринг.

Бойците, които той предизвиква са Damon Minor (3-0 в професионалния ММА) и Mitch Aguiar (11-0 в аматьорския ММА и бивш пехотинец).

Да проявяваш неуважение към някого никога не е хубаво, но когато го правиш срещу някой, който е не само ММА състезател, а и морски пехотинец, не е и интелигентно.

В интернет надъханият младеж бе написал на Aguiar, който е на път да направи професионалния си дебют в края на този месец, следното:
 
"Май ще се наложи да дойда и да ти покажа какво е истински спаринг двубой."

Трябва да признаем все пак, че клавиатурната нинджа все пак се е появил и сложи ръкавиците, но за съжаление само за да поеме множество тежки удари от Aguiar и Minor, както може да се види в следното видео.

Интернет тролът все пак показва някакви базови умения - като това как да се пази за известно време, а и въпреки множеството тежки удари, не падна в нокаут.
 

 
Ето какво написа Aguiar след спаринга - нещо, което други хора би било добре да си вземат поука.
 
"Грешка е да подтикваш към насилие човек, който е отдал живота си именно на това... Ето един важен урок момчета и момичета - не позволявайте устата ви да пише чекове, които задникът ви не може да плати...

Достойно за уважение е, че все пак момчето дойде и излезе на ринга, но не е случайно че аз и Minor сме професионални бойци. Не е само до късмет. Тренираме усилено и имаме желязна психика."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес