Зареждане

Khusein Khaliev заплаши Conor McGregor, защото спомена името на Рамзан Кадиров

Khusein Khaliev заплаши Conor McGregor, защото спомена името на Рамзан Кадиров
Публикувано на: Септември 24, 2018 в 11:01 ч
Conor McGregor си позволи на спомене президентът на Чечня, Рамзан Кадиров по време на пресконференцията за битката между него и Khabib Nurmagomedov, която ще се проведе след 13 дни. Тогава McGregor разказа история в която Кадиров и бащата на Khabib стояли заедно в джамията в Грозни, но бащата на Khabib бил лицемер, който уважава Кадиров от страх, но при удобен момент е готов да го предаде.

McGregor сподели, че има хора в Чечня, които му дават такава информация, но явно не е точно така, защото шампиона в лека категория на WFCA, която е собственост на Рамзан Кадиров заплаши Conor McGregor и му каза, че е по-добре за него да се извини незабавно. Вижте още какво му каза Khusein Khaliev:

Conor McGregor помни, че Кавказ не е Ирландия. Ще трябва да отговаряш за думите си и ти предлагам да се извиниш възможно най-скоро. Ние не прощаваме опетняването на семейната чест на никого. В края на краищата живота на свършва с битката между теб и Khabib. Внимавай с приказките освен, ако не си търсиш голямо приключение.


Миналата година Khaliev беше близо до UFC, но до сделка не се стигна. Той представлява боен клуб Ахмат и е с рекорд 18-1. Ето ви и една от неговите победи:


Изглежда, че Conor McGregor си навлече гнева на чеченците, което не е добра идея.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес