Зареждане

Khabib вярва, че следващата му битка ще бъде в Русия

Khabib вярва, че следващата му битка ще бъде в Русия
Публикувано на: Септември 18, 2019 в 11:07 ч
Качил: DoloR 
Khabib Nurmagomedov вярва, че неговата следваща битка в UFC ще се проведе в Русия. "The Eagle" защити титлата си с победа над Dustin Poirier преди 11 дни в Абу Даби и увеличи серията си на 28-0 в ММА. В момента той е сред най-големите звезди в организацията и прибра над $6 милиона от своята последна битка, като с процентите от продадените платени гледания заплатата му драстично ще се увеличи.

Nurmagomedov има пред себе си доста варианти за следващата битка. Неговата мечта е да се бие с легендарният Georges St-Pierre, но в момента той не е активен в ММА, защото се оттегли в началото на годината, след като пропаднаха преговорите за битка между тях. Tony Ferguson също е смислен вариант, защото е безспорен претендент за титлата в лека категория.

Conor McGregor също е опция, защото втора битка между двамата ще донесе сериозни приходи и ирландеца вече изяви желание да отиде в Москва, за да се бие срещу дагестанеца. Все още не е ясно кой ще бъде негов опонент, но Khabib е оптимист, че ще се бие в Русия:


В момента преговорите между мен и UFC продължават. Наистина искам да се бия в Москва или Санкт Петербург. На 80% съм сигурен, че ще следващата ми битка ще бъде в Русия. Не искам да оказвам натиск върху Dana White, но той видя рейтингите на турнира в Абу Даби, Русия и по целия свят. Мисля, че UFC ще искат да проведат турнир тук в мое участие.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес