Зареждане

Khabib ще се завърне през септември в Абу Даби

Khabib ще се завърне през септември в Абу Даби
Публикувано на: Април 2, 2019 в 18:31 ч
Шампиона в лека категория на UFC, Khabib Nurmagomedov се завръща в клетката през септември и ще брани титлата си срещу победителя от битката за временната титла между Dustin Poirier и Max Holloway, които ще се бият след броени дни в Атланта. UFC обмислят събитие в Абу Даби, което да бъде оглавено от Khabib, който след победата над Conor McGregor  стана огромна звезда и със сигурност ще привлече много интерес към подобно събитие в Обединените арабски емирства.


В момента за него липсват опоненти, след като McGregor и Georges St-Pierre вече не са в играта, а Tony Ferguson има проблеми с психиката. Шампиона преследваше и битка с Floyd Mayweather, но тя също не се случи и той се е примирил и ще брани колана срещу Poirier или Holloway. Ето какво каза в интервю Khabib:



Да, в момента работим по моето завръщане в клетката. UFC ми казаха, че планират събитие в Абу Даби през септември. Аз наскоро се прибрах от Дубай и скоро ще има новини. Abubakar и Zubaira ще се бият преди мен или заедно с мен, защото това е моето условие към UFC. Ще има битка за временната тилта и шампиона ще трябва да се бие срещу временния шампион. 


Conor и GSP са в пенсия, Tony не може да се бие сега, а срещата с Floyd няма да се случи, защото не се разбрахме с UFC. Ще се бия срещу победителя от битката между Poirier и Holloway. Мисля, че за феновете ще бъде по-интересна битката с Holloway, защото той има най-голямата активна серия от победи в UFC и ще стане двоен шампион, ако спечели.






Ще успее ли Khabib Nurmagomedov отново да защити титлата си ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес