Зареждане

Khabib: Ще се бия с Max Holloway, но първо да се докаже в лека категория

Khabib: Ще се бия с Max Holloway, но първо да се докаже в лека категория
Публикувано на: Декември 15, 2018 в 11:02 ч
През април Khabib Nurmagomedov и Max Holloway бяха близо до битка след като Tony Ferguson се оттегли. Двамата взеха участие в пресконференция и застанаха лице в лице, но  Max Holloway имаше трудности при свалянето на килограми и беше принуден да се оттегли.

Тогава Khabib победи Al Iaquinta и спечели титлата в лека категория, а през октомври я защити срещу Conor McGregor. Max Holloway от своя страна имаше трудна година, но преди няколко дни смаза Brian Ortega и защити титлата си, а веднага след това Dana White го призова да смени категорията. Max сподели, че иска нов шанс срещу Khabib, но днес той го отряза:



Max се справя добре и имам интерес за битка с него. Той е потенциален опонент за мен. Това обаче е различна категория за него и тук е различна структура на тялото, различна борба. 

Мисля, че първо трябва да направи няколко битки в лека категория, за да тества възможностите си. Това е моето мнение и мисля, че има в моята категория бойци, които заслужават повече битка с мен като Tony Ferguson и Dustin Poirier.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес