Зареждане

Khabib: Ще дам реванш на Conor McGregor, но му трябват 10 победи

Khabib: Ще дам реванш на Conor McGregor, но му трябват 10 победи
Публикувано на: Ноември 9, 2019 в 00:00 ч
Безспорният шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov е готов да се бие със своя враг Conor McGregor, но само ако ирландеца запише 10 поредни победи. В момента непобедения боец от Дагестан води преговори за UFC за своята следващата битка, която ще се проведе през март или април 2020 година.

Шампиона е готов отново да се бие във Вегас, но иска комисията на Невада да му се извини или да му върне парите. По-рано тази година атлетическата комисия му наложи сериозна глоба, защото след битката с McGregor през октомври миналата година непобедения боец прескочи клетката и започна меле с Dillon Danis.

"The Eagle" беше категоричен, че никога повече няма да се бие с този град на греха, но си е променил мнението и сега иска извинение или парите, които му взеха. Ето какво сподели той пред феновете в Москва за бъдещето си и за McGregor:


В момента водим преговори за битка с Ferguson. Искат от мен да се бия с него във Вегас през март. Ще се бия отново в Лас Вегас, но само ако атлетическата комисия на Невада ми се извини заради това, което се случи и глобите. Ще отида там, но само ако се извинят. 

Ако не го направят, то тогава ще изберем друго място. Ще се бия през март във Вегас, но ако се извинят или ми върнат парите. В противен случай остава април в Ню Йорк. Това са моите условия. Да, ще дам реванш на Conor McGregor, но ще му трябва серия от 10 поредни победи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес