Зареждане

Khabib се срещна с принца на Дубай

Khabib се срещна с принца на Дубай
Публикувано на: Февруари 9, 2019 в 00:00 ч
Шампиона в лека категория Khabib Nurmagomedov не спира да разпростира своето влияние в ислямските държави. Nurmagomedov не спира да пътува по цял свят след като успя да постигне най-голямата победа в кариерата си над Conor McGregor, която се случи миналата година. Измина почти половин година оттогава, но Khabib все още жъне плодовете от тази победа и не спира се среща с важни клечки.


Днес той сподели, че се е срещнал с Hamdan bin Mohammed Al Maktoum, който е принц на Дубай. На една от снимките може да се види как Hamdan му дава подарък, което не е  чуждо за Khabib след като той не спира да бъде заливан с подаръци от Кадиров, който подари автомобили на него и баща му:



Благодаря за твоето гостоприемство. Бог да те благослови и да ти помага с всичко в бъдеще. Чакам те в Дагестан. Знам, че ти обичаш да пътуваш и със сигурност ще ти хареса.






Nurmagomedov продължава да ни държи в неведения за следващата си битка която ще се проведе в последните месеци на тази година. "The Eagle" преследва битки с Georges St-Pierre и Floyd Mayweather, а пренебрегва Tony Ferguson и не се знае какво ще се случи. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес