Зареждане

Khabib: Развяването на флаг не те прави патриот

Khabib: Развяването на флаг не те прави патриот
Публикувано на: Ноември 11, 2019 в 09:26 ч
Непобеденият шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov реши да разкрие причината, поради която не развява руския флаг, както правят много негови колеги с флаговете на родните си страни. Темата стана вървежна, след като Conor McGregor го нападна за това, че уж представлявал Русия, а в същото време не иска да носи знамето.

"The Eagle" обаче вярва, че има много други неща, които човек трябва да направи, преди да развява гордо флага. Nurmagomedov не пропусна да изтъкне, че той за разлика от своя бивш опонент не удря възрастни хора и не изнасилва жени. Khabib смята, че първо трябва да бъдеш добър човек, а след това патриот:


Да, това е добър въпрос и аз го очаквах. Хората, които развяват флагове твърдят, че представляват родината си. Аз обаче не съм като тях, не удрям възрастни хора и не изнасилвам жени. Не казвам на хората, че трябва да пият алкохол. Аз представлявам моята родина по мой собствен начин. 

Не вярвам, че развяването на флаг те прави патриот. Трябва да направиш много други неща, преди да започнеш да развяваш този флаг. Не е достатъчно само да го развяваш, защото също така трябва да покажеш и добър характер. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес