Зареждане

Khabib отговори на предложението на 50 Cent: 'Само кажи къде'

Khabib отговори на предложението на 50 Cent: 'Само кажи къде'
Публикувано на: Октомври 15, 2018 в 12:34 ч
Цялото ММА общество очаква с нетърпение това, което предстои за Khabib Nurmagomedov - особено след като от UFC обявиха, че може да изгонят съотборника му Zubaira Tukhugov, а Khabib заплаши, че ако това се случи, по-добре да махнат и него самия.

Това поставя UFC в доста неудобно положение - Tukhugov все пак скочи в октагона след последната среща на Khabib и нападна Conor McGregor. Имайки и предвид, че не е успявал до момента да продава кой знае колко добре срещите си, като нищо от организацията биха го изгонили. Nurmagomedov обаче успя да продаде 2.4 милиона гледания и да надвие легендарния McGregor, като е достатъчно луд да се откаже от цялата работа с боевете, ако от UFC не благоволят да му клекнат.

Съдейки по договора му с UFC, той няма да може да си тръгне и да отиде в друга организация. Но това не попреди на представителя на Bellator, 50 Cent да му предложи 2 милиона долара за битка в Bellator.



На което Khabib отговори:

50 Cent добави, че е съвсем сериозен. А това може да навлече доста неприятности на Bellator.

Като изключим евентуалните съдебни дела, които предстоят, целият разговор определено привлече вниманието на мнозина. А точно от това имаха нужда Bellator след голямата победа на Fedor Emelianenko срещу Chael Sonnen, които се биха на Bellator 208.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес