Зареждане

Khabib няма да позволи на McGregor да се бие за титлата, щом победи Ferguson в UFC 223

Khabib няма да позволи на McGregor да се бие за титлата, щом победи Ferguson в UFC 223
Публикувано на: Януари 22, 2018 в 10:39 ч
 
Непобеждаваният боец Khabib Nurmagomedov заяви, че McGregor ще трябва да си заслужи отново възможността да се изправи за титлата след UFC 223.

След като очакванията на Dana White Francis Ngannou да се превърне в новата звезда бяха направени на пух и прах, изглежда McGregor ще има допълнително преимущество в преговорите с организацията.

И въпреки че отнемането на титлата му е вече сигурно, предстоящият двубой между Khabib Nurmagomedov и притежателя на временната титла Tony Ferguson в UFC 223 ни носи някакво успокоение, че отново ще имаме шампион в категорията.

В наскорошно интервю Nurmagomedov сподели мнението си за поведението на McGregor и как ще трябва отново да си заслужи възможността да се бие за титлата, ако пожелае.

"Отнеха му титлата в лека категория. Отнеха му титлата и в категория перо. Сега с Tony ще се бием за шампионския пояс и това е. Не разбирам защо продължава да се говори за това. От UFC му отнеха титлата."

"Сега ще трябва отново да си спечели възможността да се бие за титлата. Ще победя Tony Ferguson, а ако McGregor пожелае да ми отнеме пояса, ще му кажа да се нареди на опашка при останалите претенденти."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес