Зареждане

Khabib Nurmagomedov все още вярва, че атаката над автобуса е станала със съдействието на UFC

Khabib Nurmagomedov все още вярва, че атаката над автобуса е станала със съдействието на UFC
Публикувано на: Октомври 13, 2018 в 23:51 ч
Khabib Nurmagomedov записа доминантна победа над Conor McGregor на UFC 229 и защити титлата си в лека категория. Няколко месеца преди битката между двамата обаче Conor McGregor се появи преди събитието UFC 223 и нападна автобуса в който бяха бойците, които участваха в събитието включително Khabib. Още оттогава Nurmagomedov има съмнения, че това е станало със съдействието на UFC и продължава да мисли така. Вижте какво сподели той в интервю за Channel 1:

Когато се замисля за случилото се през април възникват доста въпроси. Нямам отговори за тези въпроси и не знам дали го направиха с цел. Моето лично мнение е че всичко това се случи със съдействието на UFC. Не искам да ги обвинявам, но на 70% съм сигурен, че и те участваха. Искам да изляза от автобуса и всички, които бяха в него го потвърдиха, както и техните мениджъри. Всичко се случи за минута или две.

Той дойде с неговия отбор и си носеха цялото оборудване за да го заснемат. Barclays Center е огромна арена, но той знаеше къде точно се намираме. Как той знаеше това и как го пуснаха с още 30-40 човека ? Аз съм атлет, но също така съм и образован. Мозъка ми функционира доста добре, въпреки 15-те години боеве. Не са ме удряли често в главата и мозъка ми все още работи.

Вие как мислите имат ли UFC интерес да организират такива неща в името на продаване на повече платени гледания ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес