Зареждане

Khabib Nurmagomedov се оттегля след 2-3 години

Khabib Nurmagomedov се оттегля след 2-3 години
Публикувано на: Октомври 16, 2019 в 00:00 ч
Шампионът в леката категория на UFC, Khabib Nurmagomedov сподели, че му остават само няколко години, преди да се оттегли от спорта.

"Мисля, че имам още 2 години," сподели Nurmagomedov. "Две или максимум три. Мисля, че ще две години, защото не искам да се бия цял живот, защото е трудно. Знам че идват много нови млади и гладни бойци. Знам, че не мога вечно да остана непобеден - невъзможно е.

Може да го видите в историята. Вижте всички звезди във футбола, бокса, ММА, навсякъде - един ден те губят. И ти трябва да знаеш, кога да спреш. Мисля, че ще е след две години."
 

Khabib казва това едва няколко седмици, след като успешно защити титлата си в леката категория със събмишън в третия рунд над Dustin Poirier.

Вижте също: MMA.BG vlog: UFC 242 и жиу-житцу в Абу Даби

Има все още бойци, с които Khabib би направил интересни битки, като най-вероятно следващата ще е с Tony Ferguson, а също е твърде вероятно да го видим и в супердвубой с Georges St. Pierre, а защо не и със заклетия му враг Conor McGregor.

"Преди дори и не си помислях за това. Но сега, сякаш съм почти приключил. В момента съм 28-0 и ще продължа още няколко години. Тъкмо навърших 31. Това не е голяма възраст за този спорт, но със сигурност ще излза от него на 33-34."

С кого искате да видите Khabib в клетката преди дагестанеца да се оттегли от активния спорт - споделете в коментарите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес