Зареждане

Khabib Nurmagomedov прави още 2 битки и спира с ММА

Khabib Nurmagomedov прави още 2 битки и спира с ММА
Публикувано на: Септември 12, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Abdulmanap Nurmagomedov, който е баща на непобеденият шампион в лека категория на UFC загатна, че съвсем скоро Khabib ще се оттегли от ММА. В миналото Abdulmanap е споделял, че 30-годишна възраст е идеална за един боец да приключи кариерата си в бойните спортове. "The Eagle" увеличи победната си серия на 28-0 в ММА, след като миналия уикенд победи със събмишън Dustin Poirier.


Все още не е ясно кога и къде ще видим следващата битка на Khabib, но пред него вариантите са битка с Tony Ferguson или Georges St-Pierre. В момента Khabib вече е на 30 години и неговия баща Abdulmanap даде интервю и сподели, че Khabib ще се оттегли след още 2 победи, когато стане 30-0 в ММА:

За Khabib статистика 30-0 е достатъчна в ММА. Ние ще искаме неговата последна битка и защита на титлата да бъде в Москва.

Khabib е човек, който изпитва голямо уважение към своите родители и със сигурност няма да се противопостави на баща си, ако той пожелае непобедения боец да приключи кариерата си. В един идеален свят Khabib печели следващите си 2 битки през 2020 година и приключва с ММА, но ние не живеем в такъв свят и има вероятност той да загуби. Не е ясно какво ще се случи при евентуална загуба на шампиона.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес