Зареждане

Khabib Nurmagomedov подкрепи Tony Ferguson

Khabib Nurmagomedov подкрепи Tony Ferguson
Публикувано на: Април 6, 2019 в 00:00 ч
Khabib Nurmagomedov е запознат с трудностите, които изпитва неговия колега Tony Ferguson. Двамата бяха близо до битка цели 4 пъти, но винаги нещо се проваляше. Те не успяха да се срещнат в клетката, но все още има шанс това да се случи. В момента Ferguson се бори с психически проблеми, а Khabib е наказан и ще се завърне през септември, но няма да се бие срещу Tony. "The Eagle" реши да загърби траштолка и да подкрепи своя колега:



Разбрах, че има информация за намеса на полиция и не искам да навлизам в детайли. Аз не бих искал да имам такова внимание върху себе си. Мога да си представя колко му е трудно, защото все пак става въпрос за семейството. Не следя нещата, но се надявам, че Бог ще го дари със здраве и късмет. Спорта си е спорт, но семейството си е семейство. 

Надявам се, че той ще се завърне, защото е трудно да го гледаме извън играта. Той има серия от 11 поредни победи в лека категория, а сега не може да се бие. Всички си имаме различни тестове. Някои от нас се разболяват, други се отдават на парите, а трети на алкохол. Да се надяваме, че той ще се оправи и някои ден ще се бием.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес