Зареждане

Khabib Nurmagomedov: Kevin Lee няма сърце, но аз не съм такъв и не се предавам

Khabib Nurmagomedov: Kevin Lee няма сърце, но аз не съм такъв и не се предавам
Публикувано на: Март 12, 2018 в 17:31 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Kevin Lee от много време предизвика Nurmagomedov и говори доста неща за дагестанеца. Khabib не му отговаряше, но изглежда е решил да изрази мнението си за Kevin в последното си интервю:

"Гледах срещата на Tony с Кevin Lee. Lee имаше шанс да го победи, но той се измори и се предаде. Когато се измориш по време на битка, си свършен. Смятам, че той е добър боец, но не е велик боец. Той няма дух, няма издръжливост, няма сърце. Как очакваш да си шампион, ако не можеш да се биеш повече от 2 рунда? Знам, че се оправда, че бил болен и т.н, но аз не мисля така. Според мен всичко е до това дали имаш дух, воля и сърце. Ако е бил болен, как успя да го доминира в първия рунд? Във втория рунд обаче, когато Tony започна да му говори, че това е неговата клетка и т.н., видяхме в очите на Kevin lee как той се предаде. Аз не съм такъв, няма да се предам когато някой ми каже 'Това е моята клетка'. Аз съм различен. От планината съм и съм готов да умра в клетката. Аз не съм от хубавата страна Америка, израснал съм на сурово място.

Бил съм се навсякъде - в училище, на улицата, на тренировки. Никой не може да ме накара да се предам, никога не се предавам."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес