Зареждане

Khabib Nurmagomedov е най-добрият боец на UFC според Anderson Silva

Khabib Nurmagomedov е най-добрият боец на UFC според Anderson Silva
Публикувано на: Август 16, 2018 в 08:20 ч
Daniel Cormier може и да е настоящият двоен шампион, с титли в тежка и полутежка категория, който има намерение да защитава и двете, но не е и най-добрият боец на UFC.

Това според бившият най-велик, Anderson Silva, е самият настоящ шампион в лека категория - Khabib Nurmagomedov.

"Khabib Nurmagomedov е невероятен боец. Впечатлен съм. Conor McGregor също е добър. Имаме ново поколение бойци, особено в UFC. Това е голяма компания, която работи от много време, за да събере най-добрите състезатели. Мисля, че Khabib е най-добрият към момента."

Висока оценка от човека, когото мнозина смятат за най-великият на всички времена.

Khabib се подвизава в леката категория, като вече има 10 поредни победи в Октагона. Той също има 16 поредни победи преди да се присъедини към UFC, без да претърпи нито една загуба.

Неговият настъпателен стил го направи любимец на феновете и кошмар за опонентите му.

Khabib в следващата си среща ще се изправи срещу бившия двоен шампион Conor McGregor, като тогава за пръв път ще защитава титлата си - това ще се случи на UFC 229, което ще се проведе на 6-ти октомври в Лас Вегас. Победили, той ще затвърди позицията си като най-добър в бранша, като същевременно ще поднесе втората загуба на Conor в Октагона.

Същевременно, това е шанс за McGregor да си възвърне една от титлите, които беше принуден да сдаде заради липсата на активност, като същевременно ще се опита отново да се докаже като най-добрият на света.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес