Зареждане

Khabib Nurmagomedov дава 1% шанс на Brock Lesnar да бие Daniel Cormier

Khabib Nurmagomedov дава 1% шанс на Brock Lesnar да бие Daniel Cormier
Публикувано на: Август 8, 2018 в 11:18 ч
Khabib Nurmagomedov вярва, че Brock Lesnar ще се нуждае от чудо, за да надвие Daniel Cormier, ако двамата наистина се срещнат в началото на следващата година.

След победата на Cormier над Stipe Miocic от UFC 226, Lesnar влезе в Октагона, където се спречка с DC. Двамата се очаква да влязат в схватка в началото на идната година, след като Lesnar премине през необходимите допинг тестове.

Какво ще се случи тогава обаче? Nurmagomedov, който е дългогодишен приятел и партньор на DC, не вижда как Lesnar ще победи.

"Съдейки по страйкинга и борбата на Lesnar, как ще надвие DC? Не го виждам. DC е много жилав. На 99% ще го смаже. Един процент шанс за Lesnar давам. Това е моето мнение."

Единствената пречка преди срещата на титаните са допинг тестовете, на които трябва да се подложи Lesnar. Все пак той се провали на няколко покрай последната си среща с Mark Hunt, която беше част от UFC 200 през юли 2016-та. Cormier, от своя страна, няма да приеме битката, ако Lesnar не е на 100% чист.

"Първо да се върне в играта, чист, без проблеми. От USADA идват вкъщи вече повече от 20 пъти. Не знам колко често му се случва на него" - продължава Khabib.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес