Зареждане

Khabib Nurmagomedov: Ако Tony Ferguson победи, ще се бия с него догодина

Khabib Nurmagomedov: Ако Tony Ferguson победи, ще се бия с него догодина
Публикувано на: Септември 14, 2018 в 12:51 ч
Khabib Nurmagomedov излиза за първа защита на титлата си в лека категория срещу бившият шампион Conor McGregor. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 229, а в подглавната битка бившият временен шампион Tony Ferguson, ще се бие срещу друг бивш шампион Anthony Pettis.

Khabib и Ferguson имат доста история помежду си и вече 4-ти път битка между тях се проваля, което накара Dana White да заяви, че никога повече няма да организират тази битка. Nurmagomedov обаче все още иска сблъсък с Tony и е готов за битка с него, но ако Tony спечели срещу Pettis:

Сега съм фокусиран върху битката с McGregor, но се надявам, че Ferguson ще успее да победи в неговата битка срещу Pettis. Моето мнение е че от гледна точка на стиловете битката е лоша за Tony Ferguson и той може да я загуби. Нямам идея как той, ще се чувства след тази контузия.

Tony вече е на 36 години и се връща след сериозна контузия. Ако той обаче успее да победи, тогава ще направим голяма битка следващата година. Това ще е още една от най-големите битки в историята на UFC. Да го направим.

Ще рискува ли президентът на UFC, Dana White с организиране за 5-ти път битка между Khabib и Tony ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес