Зареждане

Khabib не се интересува от парите и ще се бие с Tony Ferguson

Khabib не се интересува от парите и ще се бие с Tony Ferguson
Публикувано на: Февруари 15, 2019 в 02:20 ч
Шампиона в лека категория Khabib Nurmagomedov, не се интересувал от парите. Той винаги споделяше, че парите не са важни за него, но веднага след като направи милиони от битката с McGregor, Khabib започна да приказва за пари и започна да се цели в битка с Floyd Mayweather. Бащата на боеца също твърдеше, че ще търсят битки за големите пари, но наскоро неговия треньор заяви, че парите не са фактор за боеца от Дагестан и той ще се бие с Tony Ferguson в следващата си битка, която няма да му докара много пари:



Javier Mendez: Той каза доста неща и разбрах, че няма да се бие срещу McGregor в следващата си битка, защото той не го заслужавал. Khabib каза, че ще се бие с Tony, за по-малко пари, защото той не се интересува от тях. Аз и неговия мениджър се интересуваме от тях, но Khabib не е такъв. От гледна точка на спорта битката между двамата е най-смислена. 

От гледна точка на парите, не е логична тази битка, защото няма да направи много пари. Не говоря от името на Khabib, но за мен най-добре е реванш срещу McGregor, защото ние винаги искаме битките, които ще изкарат най-много пари. Ето защо DC чака битката с Lesnar. Без съмнение Tony заслужава шанса.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес