Зареждане

Khabib критикува UFC, защото не рекламират руснаците

Khabib критикува UFC, защото не рекламират руснаците
Публикувано на: Април 19, 2019 в 09:48 ч
Khabib Nurmagomedov не е доволен от това, че UFC не обръща внимание от бойците от Русия. Този уикенд организацията се връща в Русия и ще проведе събитие в Санкт Петербург. В картата на събитието ще участват доста бойци от Русия, които според "The Eagle" не получават достатъчно внимание и уважение от страна на UFC:



Изглежда, че всички хора, които са тук са същите, които бяха и на събитието в Москва. Членовете на медиите са същите. Феновете на UFC  ще гледат събитието, но има много такива, които дори не знаят, че ще има събитие тук. Magomed Mustafaev ще се бие срещу Rafael Fiziev, а хората дори не знаят за тази битка. Почти същото е с битката между Alexei Oleinik и Alistair Overeem.  Защо не ги рекламирате ? 


На първото събитие се биха Mairbek Taisumov, Rustam Khabilov, Omari Ahkmedov, но дори не им дадоха шанс да участват на събития с медиите и не ги рекламираха. Krylov взе участие, след като първо беше освободен. Petr Yan също взе участие. Мисля, че UFC трябва да сменят политиката и да обърнат повече внимание на нашите бойци.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес