Зареждане

Khabib: Изпитах удоволствие от побоя над Conor McGregor

Khabib: Изпитах удоволствие от побоя над Conor McGregor
Публикувано на: Ноември 14, 2019 в 00:49 ч
31-годишният непобеден шампион на UFC в лека категория Khabib Nurmagomedov не обича да наранява своите опоненти, но е изпитал удоволствие от побоя над Conor McGregor. Двамата споделиха клетката през октомври миналата година във Вегас, където Khabib прати ирландеца в нокдаун, а след това го накара да се предаде.

След тази победа дагестанеца се превърна в огромна звезда и вече няма интерес към втора битка с McGregor, който не спира да търси реванш. "The Eagle" сподели в интервю за RT Sport, че жали своите опоненти и не иска сериозно да ги нарани, но е забравил за тази своя добродетел в битката с McGregor, който ръсеше люти обиди по негов адрес. Вижте какво още сподели Khabib:


В началото, когато започваш да се биеш, това ти носи удоволствие. В последно време не ми се беше случвало да изпитвам удоволствие в клетката. В последните няколко години побеждавах в клетката, но това не ми носеше радост. Разбира се, има едно изключение и това е битката с Conor McGregor. 

Ще ви кажа, че пребих това момче и изпитах удоволствие. В моята кариера имах битки, в които можех да нараня много моите опоненти, но вместо това аз им говорих и им казвах, че трябва да се предадат, за да не ги наранявам. Например, ако съм приложил здраво някоя хватка, с която мога да счупя нещо на моя опонент, то аз наламявам натиска, за да може да се предаде. 

Нямам за цел да нараня някого в този спорт. Да, състезаваме се в много брутален боен спорт, но никога не ми е целта да нанасям много болка на противника си. Ако разбирам, че печеля, нямам за цел да нараня някого лошо. Е, с изключение на един двубой. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес