Зареждане

Khabib иска Daniel Cormier да се оттегли от ММА

Khabib иска Daniel Cormier да се оттегли от ММА
Публикувано на: Август 18, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Khabib Nurmagomedov иска неговия добър приятел и съотборник Daniel Cormier да се оттегли от ММА, след като победи Stipe Miocic. Бившия двоен шампион ще брани титлата си в тежка категория след броени часове в главната битка на UFC 241 срещу Miocic. Cormier все още няма загуба в тежка категория и има цели 15 победи.

Определено още една защита на титлата ще е добре за неговата кариера и той спокойно ще може да се оттегли от спорта още тази сутрин. Това е и желанието на Khabib, който е номер 2 в p4p ранглситата на UFC и при оттегляне на DC, Nurmagomedov ще оглави ранглситата за най-добър боец в света:


Искам да кажа нещо за Daniel Cormier. Ако сте го виждали скоро, то ще знаете, че той е доста дебел. Ако не го познавате ще си помислите, че той е един от тези клиенти на Макдоналдс или Бъргър кинг. Когато тренирате с него ще разберете, че той е силен като скала. Двамата тренираме вече 8 години заедно. 

През цялата ми кариера в UFC съм тренирал с него. Той ме научи на много неща в борбата, граплинга и английския. За мен той е като част от семейството и му пожелавам този уикенд да приключи онова момче. Уважавам Miocic, но искам Cormier да го приключи. Честно казано искам да се оттегли. 

Той има работа, пари и е един от най-великите бойци, които са се състезавали в UFC. Искам да се оттегли, защото вече е на 40 години, а не на 30 и това е различно. Искам от него да спечели и да се оттегли от спорта. Моето мнение е, че той няма да се оттегли този уикенд и ще поиска още една битка. Всички ние го обичаме и искаме той да се оттегли. Може да остане, за да се бие с Jones. 

Искам да се бият в тежка категория, за да не сваля килограми. Ние ще подкрепим неговото решение. Мисля, че DC ще го победи в тежка категория. Гледах последните битки на Jones и виждам, че малко се е променил. Вече не е толкова доминантен. Това определено е интересна битка за тежка категория, в която мисля, че DC ще победи. 

След всяка битка на Jones се виждаше прогрес, но сега той спря да се развива. Няма как да кажеш лошо нещо за него, защото той е сред най-добрите. Jones е най-голямото предизвикателство за DC и тази битка трябва да се случи в тежка категория. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес