Зареждане

Khabib иска битка с Ferguson през 2020 година в Русия

Khabib иска битка с Ferguson през 2020 година в Русия
Публикувано на: Октомври 8, 2019 в 07:49 ч
Непобеденият шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov иска да защитава титлата си в Русия и вярва, че Tony Ferguson заслужава най-много да се бие срещу него. Двамата най-добри в лека категория се разминават с битка вече 4 пъти и отново дойде момент, в който схватката им е неизбежна. Шампиона знае, че всички искат да го гледат срещу Ferguson и трябва да се бие с него, защото мнозина вярват, че Tony е най-голямата му заплаха.

Двамата се намират в серия от по 12 поредни победи в UFC, а битка между такива състезатели никога не е правена в историята на организацията. Khabib е готов да посрещне Ferguson в Русия и иска това да се случи през март или април 2020 година в Санкт Петербург. "The Eagle" отряза McGregor и сподели, че той трябва да си заслужи новия шанс за колана:


Ще бъде през март или април. Вече ясно казах, че искам да се бия на голям закрит стадион и единствения такъв в Русия е стадион „Санкт Петербург“. Искам да се бия там. От гледна точка на спорта враждата с McGregor е минало. Аз няма какво да доказвам, но той има. Знаем какво прави той. Има много бизнесмени, които ще ми кажат да се бия с него, защото ще изкараме много пари. 

Ще се бия с всички претенденти, а след това може да се бия с McGregor, за да финансирам моите селскостопански проекти. Трябва да кажа, че Ferguson заслужава повече. Трябва да го признаем, защото той е в серия от 12 поредни победи и заслужава повече от McGregor. Мисля, че Conor трябва да се завърне и да спре да удря възрастни хора. 

Той е професионален боец и трябва да се завърне с победа, а след това да се нареди на опашка. Видяхме как удря човек, който е на 70 години и това показва, че няма морал и възпитание. Няма да му стисна ръката, докато не осъзнае нещата. Ако един човек осъзнае грешката и се извини, то тогава ние трябва да приемем извинението.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес